perjantai 12. helmikuuta 2016

Pieni hetki enää H-hetkeen

Hirveän pitkästi ei enää h-hetkeen pitäisi olla. Melko paksu tuo emäntäkin tieten alkaa ollakkin.. koira siis tässä tapauksessa. Pentuhuonetta olen tyhjentänyt ja siivonnut valmiiksi. Se olikin isompi projekti kuin ajattelin. Vielä pienet viilaukset laatikkoon yms. Kokoajan on semmoinen olo, että jotain olen unohtanut, mutta se epäilemättä selviää sitten, kun sitä tarvii.

Aava kävi laatikkoa jo testaamassa. Pohjalla siellä on vasta lämpömatto. Siihen sitten muut "romppeet" päälle. Hyvin näytti siellä viihtyvän. Vielä pitää tarkistaa myös vetääkö ikkunasta. Eilen kun maattiin Aavan kanssa laatikossa, en semmoista tuntenut, mutta varmuudeksi suunnittelin silti ikkunanpielien teippausta. Kaikkea hätävarjelun liioittelusta eteenpäin yritän miettiä kaikki valmiiksi.
Vielä mietiä josko heittää sohvan toiseen nurkkaan ja laatikon toiseen, mutta miettiä.
Paljon hyviä vinkkejä olen saanut synnytykseen ym ym liittyen. Helpottaa omia ajatuksia paljon. Oikeita ajatuksia on omassa päässä ollut ja sitten tullut myös juttuja joita ei ole joko muistanut tai ei ole hoksannut itse. Hieppa jännittää... ;)




 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti