tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kenneltreffit Björkforsissa

Viime viikonloppuna Aavan kasvattajat Micke ja Karina järjestivät vuotuisen kenneltreffi-tapahtuman Björkforsissa. Sitä oltiinkin odoteltu koko pitkä vuosi. Töiden takia pääsin paikalle vasta perjantai-iltana ja kotiin piti suunnistaa sunnuntai-iltana. Päivä siis poissa molemmista päistä. Siitä huolimatta saimme treffeiltä paljon ja nautimme täysin siemauksin. Mukava oli nähdä Masterkey`sin viimeisimmästä pentueesta koiria ja heidän ihmisiään. Lisäksi tuttuja, muita Mastereiden omistajia. Sunnuntaina en olisi vielä halunnut pois lähteä, mutta työt kutsuivat aamulla.

Kouluttajaksi Micke ja Karina olivat pyytäneet Tomi Sarkkisen Suomesta. Sehän sopi jo pelkästään kielellisesti meille paremmin kuin hyvin. Usein olen ajatellut, että olisipa kiva osallistua Tomin koulutukseen, kun hänestä niin paljon hyvää on puhuttu. Töiden vuoksi tulleiden muutosten myötä meidän koulutusryhmä oli sitten lauantaina ökl/elit. Jännitin ennakkoon olisimmeko Aavan kanssa aivan väärässä ryhmässä, mutta ihan ok pärjäsimme koko päivän. Saimme hyviä vinkkejä seuraamisen hiomiseen, Aavan vesilinjan parantamiseen..tai paremmin sinne veteen menoon ja siellä olemiseen. Yhden kerran vesitreenin aikana se löi jarrut suttiin rannalle. Tilanne ratkaistiin uusinta lähetyksellä, jolla Aava lähti sitten veteen.

Peltotreenissä oli ohjelmassa linjaa, lähihakua, hajualueen ylitystä jne. Aava oli varma maalla. Eikä ohjaajallekkaan hiipinyt mieleen kuin kerran pitkällä linjalla, etteikö koira onnistuisi.

Seuraavana päivänä saimme olla mukana elit-ryhmässä walk up:ssa. Kysyin luvan saada tulla mukaan treenaamaan seuraamista. Tähän tarkoitukseen mikä sen parempi kuin muiden treenit. Bonuksena saimme kuitenkin Aavan kanssa myös pari noutoa. Mahtavaa. :)

Harmittamaan treffeiltä jäi kun en nähnyt kuinka Aavan sisarukset työskentelivät. Mutta ehkäpä jossakin toisessa välissä sitten.

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä meillä oli vielä maaottelu Suomi - Ruotsi ja Norja. Ihan ihmisten kesken. Suomihan tietenkin voitti; parilla Ruotsin vahvistuksella. Micke ja Stefan oli rekrytoitu meidän joukkueeseen myös. Hauska päätös meidän osalta hienoon viikonloppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti