maanantai 20. heinäkuuta 2015

Onnistuneita vesitreenejä putkella

Aava on mielestäni kehittynyt paljonkin viime syksystä. Eritoten vesitöissä. Talvi meni lähes kaaottisissa tunnelmissa pään sisässä, että mitähän on lumien sulettua ja vesien lämmetessä luvassa. Kevään alkukangertelujen jälkeen on kokoajan menty kuitenkin eteenpäin. Välillä jopa näyttää siltä, että koira nauttisi vedessä olemisesta. Vielä meillä on paljon töitä edessä ja luottamuksen pitää kasvaa vielä todenteolla, mutta tämmöinen väliriemuitseminen oli kiva kirjoittaa.

Eilen kävimme putkensuulla kurkkimassa vesijuttuja Leenan&Pönkän, Jaakon&Simon sekä Christianin kanssa. Tehtiin linjaa ja markkeja veteen. Sivuille heinikoihin motivoitiin dameja, oikealle puolelle ränniä sekä vasemmalle. Markkeja heiteltiin sitten keskialueelle ja Aavalle sivussa olevan uoaman toiselle puolelle. Aava teki suurimman osan linjoista hieman laihemmilla motivoinneilla. Se ei nähnyt varsinaisia heittoja, mutta otin sen autosta sivulle kun heitot oli tehty ja muut alkoivat töihin, joten sillä oli mahdollisuus motivoitua toisten tekemisistä. Aivan lopuksi Jaakko heitti vielä ohjauspaikkojen ohitse keskelle ränniä damin. Aava oli heiton ajan auton takana. Linjalla eteen ja koira ji melko tikkusuorasti damille. Vaikea sanoa missä kohtaa se damin näki. Auttoiko auringon valo sitä. Aiemmin koirat eivät ole tuntuneet oranssia väriä näkemään. Hyvä lopetus. Vanhat ohjauspaikatkaan eivät häirinneet.

Aava teki kaikenkaikkiaan muutenkin hyvät linjat mielestäni ja muistiin heitetyt markkeerauksetkin se kävi napsimassa pois. Mukava oli sen kanssa treenata. se tuntuu niin paljon varmemmalta kuin aiemmin. Hyvät treenit muutenkin. Muillakin onnistui tosi hyvin. Treenatun mukaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti