lauantai 14. joulukuuta 2013

Uudet loimet

Koiran loimea

Viikon aikana hankin itselleni ja Aavalle lisää lämmikettä kylmää vastaan. Aavalle kävin paikallisesta Hööksin hevos- ja koiratarvikeliikeestä ostamassa useiden sovitusten jälkeen bot:in eli back on trackin loimen. Aiemmin olen ollut varma, että juurikaan bot:in loimea ei meille tule. Se on ulkonäöltään muistuttanut keskiaikaista taisteluhevosen haarniskaa (ystäväni sanoja lainaten) ja muutenkin huhut siitä, että se parantaisi koiran suorituskykyä kokeissa sai aiemmin tyrmäämään ostoksen.

Näin kuitenkin erään noutajaihmisen koiralla päällä tuollaisen loimen ja yllättäin ajatus siitä alkoikin tuntua hyvältä. Pienen kartoituksen jälkeen löysin ko. loimen lähes naapurista ja jopa hieman halvemmalla kuin verkkokauppoista. Mitäpä sitä lähtemään merta edemmäs kalaan.

Monet pitävät metsästyskoirien vaatettamista turhana; jopa naurettavana asiana. Itse kuitenkin näen asian niin, että rasittuvat lihakset tarvivat lämpöä ja suojaa suoritusta ennen ja etenkin sen jälkeen. Usein treeneissä on pitkiä odotusaikoja, joten niidenkin välissä loimen voi heittää päälle.

Bot:in loimi on hyvin istuva ja siinä on mielestäni hyvin säätöjä koiralle. Aavalle ostin koon 55. Sovitin useaan otteeseen myös pienempää kokoa 52.

BOT koko 55, Aavan päällä.



Emännän loimea

Viime viikolla löysin pitkän etsinnän ja harkinnan jälkeen haaveilemani villapaidan. :) Niin onnellinen. Sen kun vetasee iihanan devoldin merinoasun päälle, niin luulisi tarkenevan. Mie niin tykkään. Tuo villapaita rojekti on ollut mulla siitä saakka ku kävin ekaa kertaa Devoldin sivuilla katselemassa. Mie vähän kyllä syytän tuosta Timppaa, joka markkinoi kuinka hyviä net tuotteet ovat.

Villapaitaa vain ei tahtonut löytyä. Ensin ei siitä väristä, jonka halusin ja sitten ei kokoa. Ei saanut selkoa onko se miesten, naisten vai unisex. Tuttavani urheilukaupassa yritti myös sitä minulle saada ja selvittää. Sitten kuitenkin, kuten minulle jo jokseenkin ominaista, löydän sen ihan likeltä Kemistä. Sopivaan hintaan ja värissä, jonka kelpuutan.

Mutta eihän siinä vielä kaikki... käyn ostamassa sen. Olen sovitukseen raahannut mukanani Ickyn sekä soittanut makutuomariksi ystäväni. Valitsen sitten kahdesta koosta pienemmän "tämä on hyvä, juu-u.. tämä on tosi hyvä". Vaan kun ei sitten kotona olekkaan ja päädyn aamulla uudelleen liikkeeseen sovittamaan ja vaihtamaan villapaitaa monien anteeksipyyntöjen kera vaivasta, jonka myyjälle aiheutin. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja nyt olen tyytyväinen. :)


Villapaita Devold Svalbard



Auton uusi kate

Jos muutkin, niin autokin. Eli miun treeniautokin sai viikon aikana uuden katteen. Se vietiin maanantaina maalaukselle ja eilen haettiin pois. Jännitti olisiko se aivan kamala, mutta ei se mielestäni nyt niin hirveä ole. Totta, jos rahaa olisi kuin roskaa olisi siihen teetetty ihan oman mielenmukainen linjakkaampi kate. Tuolla kuiten mennään. Saa vihdoin kylmän sietävää tavaraa lavalle. Tietenkin kesällä ei ole niin justiinsa mitä laittaa. Aikomus on kesäksi saada parkkihäkki koirillekkin sinne. Saa suojaan hieman.



Hiluxin uusi kate

1 kommentti: