keskiviikko 5. helmikuuta 2014

iltapuhteita ja päivänavaus

Iltapuhteita kokouksen jälkeen


Eilen illalla kävimme koirien kanssa hieman treenaamassa tutulla digipoliksen kentällä, kun kerran jo liikkeellä oltiin ja treenikavereita löytyi. Molemmat koirat pääsivät tekemään vähän jotain.


Aavan jumppa


Aava aloitti näytösmäiseen tyyliin lähihaulla, jonka saloja avasimme treenikaverille. Näytti aluksi ettei Aava juuri keskittynyt asiaan, mutta hyvin se silti haki alueelta. Haetutin ensin tyhjää ja kävin sitten vasta lisäämässä damin erään pusikon juurelle sille samalle läntille. Aava sukelteli mainiosti pusikon oksien alitse ja kaivoi kävyn kokoisen damin ylös.

Sen jälkeen otettiin hieman samankaltaista jumppaa kuin sunnuntaina laivajärvessä. Pysäytys, taakselähetys, luoksetulo ja linja. Erinäisissä järjestyksissä.

Lisäksi Aavalle tehtiin niin, että sille heitettiin kakkosmarkki, joista toisen se haki linjalla ja toisen markkina. Tässäkin toisella kierroksella lisättiin hieman haastetta ja ensin haettava linja dami vaihdettiin valkoiseen. Toinen  dami oli aina sivulla häiriönä.

Aava teki työnsä aivan ok, vaikka näytti et sen keskittyminen ei ollut parasta mahdollista.

 


Zurin jumppa


Zuppuran kanssa myös samaa jumppaa. Sille merkkien odottaminen oli haasteellista ja se yritti ennakoida lähtöjä milloin mihinkin. Se kuitenkin onnistui tehtävissä varsin mukavasti. Iloisesti häntä heiluen omia hyrriä heitellen.. ;)

 

Aamupäivän happihyppely kotipihalla


Aamusella herättyäni (ei muuten ollut aivan kukon laulun aikaan..) päätin Aavan kanssa käydä ottamassa pihalla pikaisesti target-harjoituksen lyhyellä matkalla, kolmella damilla. Aava meni hyvin oikeille dameille. Keskimmäinen vaati muutaman kerran uudelleen lähetyksen ja motivoinnin, mutta sekin alkoi sujumaan nimenomaan uudelleen motivoinnin jälkeen. Kokeilin myöskin neljällä. Koira kyllä suoritui siitäkin, mutta varmemmat pohjat saan kun tehdään kolmella damilla selkeillä väleillä vielä.



Aava katselee harjoituksen rakennusta.



Kolmen damin target-harjoitus. Keskimmäinen on tässä erässä hieman muita syvemmällä.


 

Tässä on sitten jälkeen tehty harjoitus neljällä damilla.
Välit menee pieneksi jo tuossa
ja ehkäpä koirallekkin vähän epäselväksi vielä tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti