sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tyytyväinen!

Kävimme illasta koirien kanssa Karsikkojärvellä vähän lutraamassa ja Aavalle tein muutamia linjoja veteen markkeerausten kautta.

Ensimmäisen linjan Aava vain paukasi veteen. Seuraavalla se tuttuun totuttuun tapaansa pysähtyi hetken päästä lähetyksestä, jolloin kutsuin sen takaksin luokse ja lähetin uudelleen. Outoa ja "uutta" tässä oli, että Aava pysähtyi jo penkereen päälle eli se ei ehtinyt edes vesirajaan saakka. Tämä kerta jäi kuitenkin ainoaksi tänään, jossa se mietti lähtemistä palloille. JEE! Pienestä pitää olla onnellinen. Mutta tein toistoja uhkarohkeasti niin monta, että se olisi voinut kyllä pysähdellä enemmänkin, onneksi ei.

Tein myös maalinjaa ja markkeerauksia. Välillä yhdistin niitä vesilinjaan. Aava haki ensin joko veteen heitetyn tai maalla olevan linjan/markin. Se puikkelehti hyvin puiden välissä, löytäen pallot suht helposti. Sen mitä huomasin sen tekevän ohjauksen aikana.. se valuu maalla kohti. Sitä se ei yleensä tee. Luulen kuitenkin, että muutamia ristikkoja sen kanssa, niin asiaa saa korjattua. Toivon niin.

Zuri pääsi myös mukaan ja se olikin silmin nähden innoissaan. se kahlaili vedessä ja saikin hakea muutaman kerran palloa likeltä. Mukava rällätä senkin matkassa. Pitkin hampain se hyppäsi autoon, kun treenit Aavan kanssa alkoivat.


Kun muut katsoivat kiekko Suomi - Venäjä- ottelua kotona, me koirien kanssa katsoimme näitä maisemia. Kaunista.



Kiiltävää pintaa.
 
 
 
Aava lämmitelee autossa. Kotiin lähdössä jo.
 
 
 
Zurpia ei kuvaus kiinnostanu riekkumisen päälle.
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti