keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Treenejä siellä täällä

Aavan kanssa ollaan treenattu nyt jonkin verran linjoja ja suuntia.. muutamia markkeerauksia unohtamatta. Yhdissä pienimuotoisemmissa yhteistreeneissäkin kävimme laavulla, jossa nimenomaan keskityttiin linjoihin häiriön kanssa ja ilman. Treenit sinällänsä meni aivan ok. Linjat menivät suht suoraan ja markkeeraukset Aava nouti varmasti. Siitä herääkin ajatus.. olivatko markkeeraukset liian helppoja sille. Toisaalta, kun niiden tarkoitus oli toimia linjalla häiriö-hajuna/muistina, niin eipä niiden pitkiä ja vaikeita tarvinut ollakkaan. Yhden linjan päästä Aava toi jopa damien viejän hanskan. Yllättävää katsoa, että mikäs dami se tuolta tulee.. hassun värinen.. ja mallinen.. mutta niin ylpeästi se sitä toi.. Löytyipä siis sekin, eikä jääny mettään. Olishan sekin harmi.

Ristikkoa, markkeerauksia ja linjaa ollaan treenattu sitten ihan vain tuossa niityllä ja pihan reunalla. Ristikko Aavalla sujui hyvin. Kerran se ajatteli olevansa menossa oikealle sivulle, kun lähetin sitä eteen, mutta muuten se otti hyvin suuntansa.

Kokeiltiinhan me "häkkinoutoakin". Se sujuikin muutaman kerran hyvin, kunnes Aava alkoi sotkeutua verkkoon. Kai se arvioi hyppynsä ja käännöksensä jotenkin väärin. Traumojen välttämiseksi suoristin kehikon ja otin linjalla ylitystä. Damit tulivat kompuroinnista huolimatta joka kerta perille. Ne se kaivoi sinnillä jostain. Aava teki muutaman kerran ihan ok suoran aidan ylitystä, mutta keksi sitten, että aidanhan voi kietääkkin tai josko hän ei tästä sivulta lähde minnekkään, niin ei saa murinoita väärästä tekemisestä. Kunhan sain onnistuneen suorituksen aidan kanssa, kerin sen pois ja nostin autoon. Sen jälkeen lapettiinkin puhdasta linjaa siinä samassa kohtaa, jotta eteen-käsky löysi taas oikean tehonsa. Onnistuneesta häkkinoudosta videon pätkä.. yllättävästi videoita-välilehdellä.

Edelleen jaksan harmitella, paljoa asian eteen tekemättä, Aavan huonoa seuraamista. Se on ottanut liikaa tavaksi kulkea hieman turhan edessä. Periaatteessa sivulla, muttei miellytä minua. Pitää keskittyä korjaamaan sitä(-kin)

Lähiaikoina miun päähän on enenevissä määrin noussut se ajatus ettei Aava tai minä ohjaajana olla vielä valmiita avo-luokkaan, saati pidemmälle. Tänään katselin YouTubesta muutamia koevideoita ja todellakaan ei tullut sellainen olo, että "kyllähän me tuo hoidetaan..", ei edes hyvänä päivänä.. :D
Eli nyt treenataan ja treenataan siihen seuraavaan ajatukseen saakka. Tarvisi kai tehdä "oikeanlaisia" treenejä, jotka minun mielestä veisivät eteenpäin. Tiedä sit mimmoisia ne ovat... ;)

Zurille ei valitettavasti ole pentuja tulossa. Käymme vielä varmistukseksi toisessa ultrassa, mutta mistäs niitä pentuja sinne enää ilmestyisi. En jaksa uskoa, että sinne yhtäkään ilmestyy luineen, että olisi piilossa muka ollut.




Kehikko Aavan kompuroinnin jäljiltä


Aava treenin lomassa.
Aavan treenikaveri puunlatvassa.


Vapun aikaan myös Kaneli kävi kotona. Virkeä mummo, vaikkei enää nuoruuden terässä olekkaan. Pääpiirteissään kaikki kuitenkin ok ja näillä mennään. Ehkä tämä on jo viimeinen kesä, ehkä jäljellä on vielä toinenkin. Aika näyttää. Sillä ei tuottanut ongelmia tulla pitkän ajan jälkeen takaisin laumaan, mutta Aavalla tuotti välillä ongelmia hillitä karvansa ja murrasikin Kantsulle muutaman kerran kun muori innostui haastamaan leikkiin innoissaan.


Virkeä vanhus tänään 7.5.14, 12 vuotta 6 kuukautta vanha.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti